dimarts, 17 d’octubre del 2017

Ai tastat... lo chocolat negre 100%

E ben o vos disi ieu, çò bon dins lo chocolat negre qu'aviái costuma de manjar, aquò èra las avelanas, aquò èra lo gengibre, aquò èra las granas de sesam e de quinoa, aquò èra las ametlas.

Que, o vos disi ieu, lo chocolat negre a 100% es tant amar qu'as l'impression de t'engolir l'amarum del mond tot. 

Ai ben ensajat d'abastardir mon chocolat negre 100% en cruscant un bocin de gengibre... aquò m'enfuoquèt la maissa! Lo sesam e la quinoa, es tròp pichonèl mon paure, se pòt pas cruscar dedins! Ne manjar amb d'avelanas, mas n'as vist lo prètz de las avelanas? 

O vos disi ieu, çò bon dins lo chocolat negre qu'aviái costuma de manjar, aquò èra la puta de sucre que i aviá dedins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mercé :)