dilluns, 10 de maig del 2010

La vida segon Mela

6 comentaris:

  1. jp l'emmardor10/5/10 14:17

    Bon, coma t'ses tornada e que per te dire « aürosadament », vau te pigolhar un pauc.

    Despuèi la debuta de l'annada, tapuscre un « minjar çò d'aquí », aquò me fariá plaser de iò veire sus la fotografia e non aquela saletat de chauses industriaus.

    ResponElimina
  2. e ben figura te que la causa que ten lo cotel, es artesanal made in sai pas ont en gasconha :)
    mas as rason... farai un esfòrç :)

    ResponElimina
  3. « La causa que ten lo cotel » mas es pas quò dau chin ?

    ResponElimina
  4. òc, mas un chin gascon.

    ResponElimina
  5. Manca la sal d'aigo-morto. :(

    ResponElimina
  6. Quequejaire17/5/10 10:04

    Lo "dequerò deu can", que soi segur de qu'èra çò de mei bon.
    Mes lo ton biais de véder la vitaque'm hè saunejar : hart de vitaminas e oligoelements au mei har ! ;)

    ResponElimina

Mercé :)