divendres, 30 de març del 2007

Faciadas de la Carrièra Paul Bousquet

3 fòtos presas dins la carrièra Paul Bousquet (que s'i tròban las tielas mai bònas dau mond).
Perque son de faciadas que m'agradan....
(las fòtos son un pauc poirridas mas mankère de me far espotir 4 còps... )






.

6 comentaris:

  1. Un couscous au poisson avec un bon listel!!! La caverne d'alli bouaboua cette rue!!!!

    ResponElimina
  2. Lo darnier còp que fuguèri a Seta, èra ame d'amics de Montpelher per sopar (i a, ara, quàuquas d'annadas d'acò). Me sòveni que manjeriam de tielas e de frucha de mar. Sabes (tu que siás de Seta) còma se fai la pasta deis tielas? Ai probat a nen faire a l'ostàu ame de pasta de pan mas son pas tan bònas còma aquelas que manjeriam a Seta. I'aurà un secret?

    ResponElimina
  3. Platjaire>> La tiela es un secret, secret, secret.
    That's life;)
    L'ai pas ieu lo secret, que mos parents son pas setòris, son cevenòls....

    ResponElimina
  4. es l'escasença de tornar a seta per ne tastar encara un còp.
    nos convida Melà?

    ResponElimina
  5. K, as rason. Benlèu es melhor com'acò: faudrà que m'entorne a Sèta per ne manjar de bonas e anar a Sèta es totjorn un plaser! A Londres me limitarai a far de fish pies o de steak pies (amé de vaca fadada).

    ResponElimina
  6. A Londres, fau minjar locau, fau minjar pakis !!! Qu'es tròp dangierosa la noiridura anglesa...

    ResponElimina

Mercé :)